Локо на режим преди мача със Славия

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
11:17 / 15.03.2007
1496
Футболистите на Локомотив ще бъдат взети на режим преди мача със Славия в София в събота от 18-ия кръг на "А" група, съобщи генералният секретар на клуба Атанас Узунов. С този свой ход на практика ръководството на "черно-белия" клуб е на път да се откаже от политиката си през есенния полусезон играчите да не бъдат взимани на режим преди гостуване, когато градът, където се играе мачът, не е далеч от Пловдив. Според началниците на Локомотив (Пловдив) предстоящият двубой със Славия се очертава като доста тежък и футболистите трябва да се подготвят максимално добре за него. Затова те ще бъдат взети на режим.

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Иван Маринов обаче има сериозни проблеми със състава за предстоящия мач. Поради контузии двубоя пропускат Илами Халими, Игнат Дишлиев и Димитър Илиев, а заради наказания аут са Красимир Димитров и Радослав Анев. Информацията е на Sportal.bg/БТА.


Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).