Фенове на Ботев даряват с шалче и фланелка треньора на Черно море

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (14)
11:42 / 15.03.2007
1894
Фенклубът на Ботев готви подарък за треньора на Черно море Ясен Петров преди срещата в събота. Привърженици на "жълто-черните" ще изненадат пловдивския Джанини с шалче и фланелка от най-новата колекция на отбора. Това е жест на признателност и уважение към доскорошния любимец на агитката от трибуна "Изток".

"Изпитваме сериозни сантименти към Яската, защото той е легендата на нашия клуб", каза Милко Манчев, един от лидерите на фенклуб Ботев 1912. - Ще го посрещнем коректно, така както направихме миналия сезон. За 90 минути ще бъдем съперници, но без излишна злоба. След това сме отново приятели. Сигурен съм, че нито един зрител по трибуните няма да освирква Петров. Това важи и за Георги Андонов, който също е наш кадър - добавиха от фенклуба.

Миналата година запалянковците също посрещнаха топло Ясен Петров. И тогава те пак го окичиха с шалче и фланелка. Това стана в хотел "Марица", където Черно море бе отседнал. Информацията е на вестник "7 дни спорт".


Виж коментарите (14)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).