Домакинов почти сигурен за Черно море

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:20 / 21.03.2007
1307
Защитникът на Ботев Пловдив Николай Домакинов се завърна във Варна и вчера проведе първа тренировка с Черно море. съобщава "Тема Спорт". Официалната информация е, че бившият национал само поддържа форма с "моряците". Според сигурен източник обаче шефовете на "зелено-белите" още преговарят с президента на "канарчетата" Димитър Христолов и е твърде възможно бранителят да заиграе за тях още след паузата в шампионата.

Футболистите на Ясен Петров изгледаха вчера по негово настояване видеозапис на загубата от пловдивчани. След прожекцията специалистът проведе дълъг разговор с подопечните си, в който им обясни как да избегнат най-честите грешки.

Междувременно от надзорния съвет обявиха, че и за срещата с Берое днес входът за фенове ще е свободен. От ръководството се надяват трибуните пак да се напълнят въпреки двете поредни загуби.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).