Чистят Лаута с прахосмукачка

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:22 / 23.03.2007
1084
Идеално чисти трибуни да посрещнат зрителите на пловдивското дерби между Локомотив и Ботев са си поставили като задача шефовете от "Лаута". За целта е закупена специална прахосмукачка, която според запознати е най-мощната предлагана на българския пазар.

Генералният секретар на "черно-белите" Атанас Узунов заяви, че всички зрители на стадиона трябва да се почувстват като бели хора, затова лично щял да инспектира персонала за почистването на трибуните.

"Няма да има нито една семка или прашинка, която да тормози феновете", заяви пред "Топспорт" дясната ръка на Узунов Илко Дойчев - Фена. Шефовете на Локо в сътрудничество с полицията забраняват продажбата на семки по алеята от бул. "Санкт Петербург" до централния вход, както и на територията на стадиона.

Търговците ще могат да продават само минерална вода, безалкохолни и закуски. В същото време началниците от "Лаута" заявиха, че кръвно ще се обидят на всеки журналист и медия, позволили си да определят дербито като кърваво или с подобни епитети.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).