Марица пое курс срещу БФС

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:25 / 23.03.2007
600
Марица може да промени курса си спрямо БФС. Това съобщи изпълнителният директор на клуба Георги Фиданов.

- Замисляме се сериозно дали да не променим позицията си - каза Фиданов. - Преди време нашият президент Рангел Берберов гласува с две ръце за новото ръководство, а те не показват уважение.

Повод за разочарованието на пловдивчани са събитията от последната седмица. В Марица са недоволни от рефера Александър Костадинов, който свири мача с Черноморец (1:2). Шефовете смятаха да подадат жалба, но се отказаха.

- Нямаме лоби в БФС и тя вероятно ще остане без последствия. Както стана с другаря Кольо Данев, който свири срещата ни с Ботев в турнира за купата на страната - каза още Фиданов.

Хората в Марица са изумени и от решението на БФС да не премести мача с Шумен от събота за неделя. Пловдивчани искаха разместването, тъй като в същия ден е и градското дерби Локомотив - Ботев. Мотивът на спортно-техническата комисия бе, че от Шумен не са дали съгласие.

- Сигурно се притесняват от обстановката на стадиона или пък ги е страх, че контузените ни футболисти могат да се възстановят - чудеше се Фиданов. Информацията е на вестник "7 дни спорт".



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).