Марек сломи Локо в Дупница

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
19:06 / 22.04.2007
3863
Закъсалият за точки отбор на Марек победи с 3:1 като домакин в Дупница отбора на Локомотив. Срещата бе решена още до 40-та минута, когато с две попадения Кръстовчев уби интригата в мача.

Домакините започнаха по-активно срещата, но натискът им бе хаотичен и водеше само до разбърквания в наказателното поле на Колев, но не и до чисти голови положения. Все пак в 29-та минута бразилецът Томе центрира и от мястото за изпълнение на дузпа Кръстовчев откри резултата.

Двамата повториха упражнението само десет минути по-късно и отново Кръстовчев покачи резултата на 2:0.

Треньорът на "смърфовете" Иван Маринов реагира мигновено и изкара от игра още преди почивката неубедителния Игнат Дишлиев, като на негово място пусна опитния Халими. "Черно-белите" се активизираха, но за нещо повече преди почивката нямаше време.

След подновяването на играта "смърфовете" приеха риска и натикаха Марек в тяхната половина. Първо още в 47-та Балдовалиев се размина на метри пред голлинията с хубаво центриране на Халими.

Все пак в 65-та минута Халими успя с центриране да открие Балдовалиев и македонската комбинация даде резултата, намлявайки преднината на домакините до 2:1.

До края на срещата "черно-белите" се впуснаха в атаки и се откриха, което позволи в 80-та минута отново Кръстовчев и отново след подаване на Томе да сложи точка на спора правейки резултата 3:1.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).