Преместиха Беласица - Локо, контрола с Елегант днес

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:08 / 02.05.2007
964
Двубоят от 26-тия кръг на родната "А" група между Беласица и Локомотив Пд беше изместен с един ден по-рано, стана ясно днес. Насрочената за събота, 5 май ще се играе в петък от 17.30 ч. в Петрич. Причината за промяната е предстоящия двубой от турнира за Купата на България между пловдивчани и Левски след седмица. По този начин възпитаниците на Иван Маринов ще имат повече време да се готвят за сблъсъка със "сините".

Днес, "черно-белите" ще изиграят контролна среща срещу Елегант (Хисаря), която ще започне от 17.00 ч. на Лаута. Маслара ще разчита предимно на футболистите, които рядко попадат в плановете му този сезон. Спарингът всъщност е насрочен за да се види в игрова обстановка, трениращия от няколко седмици нигериец Хенри Окороджи. Той пристигна в България миналия месец като част от сделката Алекс дос Сантос, който премина във Фиорентина зимата по посока ботуша. Покрай него с големи шансове да играят срещу приятелския ни тим са младоците Игнат Дишлиев и Цветелин Радев, юношите Стайко Стойчев, Тодор Тодоров и Петър Атанасов, неналожилите се все още Гюрсел Вели и Радослав Анев, възстановения нападател Димитър Илиев и невзелият участие в домакинството с Родопа бранител Йордан Милиев.

Във всеки случай ядрото от основни играчи, на които Маринов ще разчита за полуфинала срещу селекцията на Мъри Стоилов ще тренира традиционно, без да се хвърля на терена срещу третодивизионния тим.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).