ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Какалов: Не искам да бъда лошо момче
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:35 / 02.05.2007Коментари (0)2476
©
- Георги, фланелката с надпис "ЦСКА", която показахте след гола си срещу Левски, предизвика доста коментари. Към кого бе посланието?

- Бях сигурен, че ще вкарам гол. Направих го специално за Станимир Стоилов. От инат. След мача с ЦСКА на Армията, когато ме обвиниха, че съм показал среден пръст на феновете, той ме нарече рецидивист. Трябвало да бъда изхвърлен от футбола за шест месеца и разни други неща. Изказва се, без това да му е работа. След гола го попитах: ето го лудия, сега имаш ли нещо да му кажеш?

- Кога надписахте фланелката?

- Точно преди мача. Никой не знаеше и затова моите съотборници останаха учудени. Използвах черен, а не червен флумастер, защото нямах много време да реагирам.

- Сега не съжалявате ли?

- Единствено, че по този начин обидих нашите фенове. Обичам Ботев повече от себе си. Не е редно да отпразнувам гола си по този начин. Истинските привърженици на Ботев винаги са ме подкрепяли. На тях искам да се извиня. Не заслужават това. Дано ме разберат, но трябваше да направя това послание към Стоилов. Иначе и преди съм казвал, че имам пристрастия към ЦСКА, но Ботев е №1. В България бих играл само в тези два отбора.

- Как протекоха дните преди мача с Левски? Вярвахте ли, че можете да победите шампиона?

- Както и преди мача с ЦСКА през есента, нещата не се получаваха добре. Говоря за тренировките, а и за самите двубои. Преди Левски си говорихме, че трябва да направим нещо, да развалим традицията. От 11 години нямахме победа. Бяхме много навити да спечелим. Да се покажем пред хората, че не сме случаен отбор.

- Защо срещу по-слаби съперници не показвате същата игра?

- Явно проблемът ни е в мотивацията. Друго е, когато излезеш срещу ЦСКА, Левски, Литекс, Локо (Пд), Локо (Сф). Това не е редно. Трябва да играем добре не само срещу големите, но и срещу Черноморец. Надявам се в останалите мачове нещата да се променят.

- Къде виждате вашето място в състава? Може би между младите момчета и лидерите?

- Не мога да кажа. Лидери са Лилчо Арсов и Видолов. Коцето е всичко за Ботев. Без него отборът не играе по същия начин. Незаменим е. В България няма играч с неговите качества и опит. И като човек е изключителен. Винаги ми е помагал. Не само на терена, но и в живота. Колективът ни в Ботев е много добър. Аз нямам проблеми с никой. Искам да си остана приятел с всички, дори и ако не съм в отбора.

- На мача с Левски изненадахте с нова прическа?

- Тя ми донесе късмет. Вече я смених. Сега косата ми е в жълто и черно, цветовете на Ботев.

- Идва ли ви идеята да се подстрижете?

- Никога. Обичам си косата. Милиони да ми дават, няма да се подстрижа.

- Играли сте в доста отбори, кой бе най-тежкият период за вас?

- В Ботев. Говоря за началото. Имаше моменти, когато се чувствах много зле. Повечето неща станаха по моя вина. За щастие преодолях този период. Допусках грешки, но в много случаи нещата бяха представяни доста некоректно. Както бе в случая с Веско Минев. Вярно, не реагирах правилно, но после се извиних и досега сме приятели. Писаха, че съм го ударил на терена, а това изобщо не бе така. Дори не съм го блъснал. Бях отстранен от отбора, чувствах се ужасно. Промених се доста след наказанието. Не искам да бъда онова лошо момче, за което се опитват да ме преставят. На моменти избухвам, но това е, защото искам моят отбор да победи. Мразя да губя, дори и на карти.

- Мислите ли, че реферите ви имат зъб?

- Щом ми вадят картони, значи съм им дал повод. Не може само съдиите да обвиняваме за всичко. И те грешат. Лошо е само ако грешат умишлено в полза на някой отбор.

- Най-лудото нещо, което сте направили досега?

- Много са. Когато бях в 8 клас например, имах 520 отсъствия. Тогава играех в Септември (Симитли). За да мина в по-горен клас, се разбрах с директорката. Иначе проблеми с учението нямах. Интервюто е на "7 дни спорт".







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Арда тренира на стадион "Юнак" преди мача с Ботев
Ще се случи ли? Отново свързаха халф на ЦСКА-София със завръщане в Ботев
Душан Керкез: Локо са близо до нас! Обичам да играя срещу Томаш, Ботев е уникален клуб
Италианци направиха исторически екип на Ботев, идеята се родила през пролетта
Фенове на Ботев подкрепиха ПСВ в Торино
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: