Спартак падна у дома от Черноморец

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:46 / 06.05.2007
910
Спартак загуби като домакин от лидерът в Източната "Б" група Черноморец с 0:1 в мач от 21 кръг на вторият ни ешалон. Мачът бе много динамичен с атаки по двете врати. През първото полувреме гостите от Бургас бяха по-добрият отбор на терена като създадоха доста голови ситуации пред вратата на домакините. Първо в 13-ата минута нападателя на Черноморец Емил Тодоров имаше възможност да открие резултата в тази среща, но ударът му бе спасен от стража Тинков. След това в 26-ата минута отново той с техничен удар с пета опита да се разпише, но и този път шансът не бе на негова страна. Още една възможност за отбелязване на попадение имаше Тодоров. В 33-ата минута таранът на гостите бе изевден сам срещу вратаря на домакините, но шута който нанесе бе неточен и излезе в аут. Минута по-късно най-опитния играч на Черноморец Митко Трендафилов не успя да учели опразнената врата на Спартак, след като стражът Тинков бе излезнал да боксира една висока топка. Най-чистото положение за домакините от Спартак бе в 36-ата минута. Тогава при една контраатака Ивайло Димитров - Шведа напредна по левая фланг, подаде отличен пас към връхлитащият на скорост в наказателното поле на "акулите" Стоян Терзиев, който от 10 метра прати кълбото над вратата. В 42-ата минута халфът на бургазлии Шенер Рамзи отправи удар от 20-метра, но коженото кълбо премина един метър над вратата.

През втората част "гладиаторите" започнаха с масиран натиск, но с фрапантни пропуски се отличиха нападателите на домакините Павлов и Курдов. Единственото попадение в тази среща падна в 66-ата минута когато неостаряващият халф на гостите Митко Трендафилов бе най-съобразителен в наказателното поле на Спартак и удар от 2 метра донесе победата на Черноморец.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).