Емил Наков напуска Локомотив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:37 / 09.05.2007
2279
Сериозни катаклизми се задават в ръководството на пловдивския "Локомотив", пише сайтът "Дон Балон". В клуба цари напрегната атмосфера заради клубната легенда Христо Бонев, който е в неприкрит конфликт с изпълнителния директор Емил Наков. Двамата от много време са в обтегнати отношения, но ситуацията в последно време се е влошила и е възможно това да доведе до оттеглянето на Наков от клуба. Шефът на клуба е възмутен, че Христо Бонев е отказал да почете паметта на убития президент на "Локо" Георги Илиев. От своя страна Зума демонстративно не покани Наков на връчването на ордена "Стара планина" миналия месец. Против Христо Бонев е и бившият треньор на "Локо" Едуард Ераносян, под чието ръководство тимът стана за първи път шампион на България.

В последно време в Пловдив вървят слухове, че през лятото "Локо" ще има нов треньор. Това ще бъде македонецът Стевица Кузманоски, който вече гледа няколко мача на тима. Бившият треньор на "Беласица" е гласен за технически директор на клуба, което означава, че ще бъде шеф на сегашния треньор Иван Маринов. Според някои, именно Христо Бонев е в основата на привличането на Кузманоски и това е настроило срещу него целия щаб на "черно-белите", както и немалка част от запалянковците.

От друга страна шефът на "Локо" Александър Тасев не е никак доволен от соловите изпълнения на Христо Бонев, който при всеки удобен повод атакува ръководството на БФС и иска завръщането на Иван Славков на шефския пост. Според ръководството на "Локо" това влияе крайно негативно върху клуба и му създава лош имидж. Самият Емил Наков пък се гласи да започне работа сигурния нов член на "А" група "Черноморец 919" (Бургас).



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).