Локо отново на лагер в Италия

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:53 / 10.05.2007
705
Локомотив Пд ще проведе за втора поредна година летен подготвителен лагер в Италия. Преди това момчетата на Иван Маринов ще се подготвят край Банско. „Черно-белите" футболисти ще бъдат пуснати в почивка веднага след края на шампионата. Наставникът на „чернобелите" разкри целия си план за подготовка, като отборът ще бъде събран за първа тренировка на 25 юни, като ще се готви няколко дни в Пловдив. За Италия тимът заминава на 20-ти юли, като ще се готви на база близо до Тревизо. Общо 8 контролни мача ще изиграят пловдивчани, като 2 са в Пловдив, 2 в Банско и 4 двубоя в Италия.

„Със сигурност ще се разделим с някои от нашите футболисти, които не успяха да оправдаят доверието във времето, в което са при нас. Надеждата ни е да привлечем няколко класни футболисти" коментира Маринов. Той отново изрази задоволството си от представянето на своите футболисти срещу Левски вчера.

"За половин година вдигнахме високо летвата. Преди 6 месеца никой не ни броеше за живи, говореше се за изпадане в "Б" група. Сега не се обсъжда това, а съжаляваме, че не сме отишли на финал за купата на България", каза още Иван Маринов.

Единственият футболист, който се е оплакал от контузия след двубоя е бразилеца Даксон Да Силва. Информацията е на Gong.bg.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).