Ясен Петров: Излизаме за победа в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:41 / 11.05.2007
1549
"Където и да играем, излизаме да търсим победата, така ще и при предстоящото ни гостуване на Локомотив (Пловдив)", съобщи на пресконференция днес наставникът на Черно море Ясен Петров.

Той допълни, че португалецът Паоло Диас е аут до края на първенството. За Пловдив няма да пътуват Петър Костадинов, който има проблеми с глезена, и преминалият на индивидуален режим на подготовка Масена Моке.

"Настроението в отбора е добро. Гледах мача на Локомотив срещу Левски за Купата. Те са добър отбор, създават доста положения, а публиката им е прекрасна", коментира още Петров.

Той каза още, че утре ще стане ясно кой ще е новият капитан на тима, след като досегашния Веселин Вачев бе освободен от отбора. Петров беше категоричен, че решението за капитанската лента ще е изцяло негово.

По повод освобождаването на Веселин Вачев и Диян Генчев от Черно море в началото на седмицата Петров каза, че това са неприятни неща, но неделима част от футболната игра.

В групата за двубоя в Пловдив са: Колев, Илчев, Джоров, Томаш, Александров, Бачев, Стоянов, Христов, Паланков, Мирчев, Андонов, Да Силва, Владимиров, Жеков, Георгиев, Милошевич, Величков, Димов и Костадинов. Информацията е на Топспорт.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).