ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо сломи Черно море на "Лаута"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:46 / 12.05.2007Коментари (0)2012
Локомотив победи с 2:0 Черно море в среща от 27-я кръг на "А" група. След приспивно първо полувреме смърфовете изригнаха след почивката и създадоха редица положения. Машината за голове Зоран Балдовалиев отново се разписа на два пъти и така достигна кота 11 от едва 9 мача с черно-бялата фланелка.

За отбелязване е трагичното съдийство на Антон Генов. Габровлията ощети и двата отбора, но като цяло се открои с неадекватно поведение на терена и комични отсъждания и успя да си навлече гнева на всички присъстващи на стадиона.

Противно на очакванията гостите бяха по-добрия отбор през първата четвърт от двубоя. Още в 4-та минута Джоров проби и отправи опасен удар, който прелетя на сантиметри над Стоян Колев.

В 9-та минута бившето "канарче" Георги Андонов отправи опасен удар от границата на наказателното поле Стоян Колев реагира и улови топката. "Черно-белите" организираха бърза атака, Даксон изведе добре от дясно Бачков, но нисичкият бек не успя да центрира добре топката.

В 14-та минута отново Андонов реши да тормози Колев с удар от границата на наказателното поле, вратаря на Локо улови, но изпусна топката, но за негово щастие Маркош да Силва не съобрази и национала успя да хване отново коженото кълбо.

В 24-та минута бе и първата реална голова опасност в срещата и тя бе на сметката на "черно-белите". Дани Кики залъга няколко защитника на границата на наказателното поле и хвърли топката зад дефанса на "моряците", където успя да я залепи на главата на Балдовалиев, македонецът стреля, но Илчев изби в корнер. След изпълнението му топката попадна у Златински който отправи топовен шут, преминал покрай гредата.

В 27-та минута отново Кики и Балдовалиев комбинираха помежду си и последния стреля, но ударът му излезе в аут.

В края на полувремето най-добрия в редиците на гостите Георги Андонов изпълни прецизно пряк-свободен удар над стената, Стоян Колев не можа да помръдне от мястото си, но топката облиза мрежата от външната и страна.

След почивката домакините излязоха далеч по-мотивирани. Така се стигна до 54-та минута, когато Даксон се пребори за една топка в центъра на терена, напредна и пусна в ляво към Въндев, който залепи топката на главата на Балдовалиев, който от няколко метра без проблем откри резултата.

След попадението на "смърфовете" моряците се вдигнаха на щурм. В 60-та минута Даксон загуби детински топката в центъра на терена, Маркуш да Силва напредна от ляво и за Милиев остана единствено да го фаулира. Генов му показа втори жълт и съответно червен картон, като остави "черно-белите" с човек по-малко 30 минути преди края на двубоя. Иван Маринов веднага извади от игра Въндев и пусна Самокишев. Снажния защитник се включи много добре и неутрализира всички високи топки с които халфовете на "моряците" се опитваха да снабдяват нападателите си и най-вече резервата Георги Владимиров.

Противно на очакванията домакините заиграха по-добре с човек по-малко и на свой ред организираха няколко опасни атаки. В 67-та минута Балдовалиев открадна една топка в центъра на терена, пусна наляво към Йошев, който стигна до топката, но би във вратаря Илчев.

В 78-та минута Да силва напредна от ляво, нахлу в наказателното поле, но бе посрещнат от Стоян Колев, вратаря вдигна своите ръце, но бразилецът все пак се строполи, просейки дузпа. Антон Генов бе категоричен и вдигна втори жълт картон на да Силва и изравни бройката на играчите на терена.

7 минути преди края на двубоя резервата Халими и Краси Димитров разиграха добре, стигнаха до наказателното поле, там Димитров пусна в ляво към Балдовалиев и македонецът с плътен удар разстреля за втори път Илчев, убивайки интригата в двубоя.

Още по темата: общо новини по темата: 3
13.05.2007
11.05.2007
07.05.2007






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Борисов: Аз ли да казвам нещо за Крушарски? Питайте човека от фенклуба на Ботев за него
Треньори и служители в Локо: Заставаме зад Крушарски, подаваме молби за напускане!
Все още не е отсъждана дузпа в мачовете на Ботев и Локо през сезона
УЕФА увеличи двойно сумата за клубовете от Първа лига, има и друга важна промяна
Легенда, лидер и капитан с "черно-бяло" сърце! Честит рожден ден на Димитър Илиев!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: