Валентин Михов иска прекратяване на първенството

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
23:30 / 14.05.2007
1659
Президентът на Професионалната футболна лига Валентин Михов призова първенството на България да бъде прекратено до намирането на "инициаторите и извършителите" на убийството на боса на ПФК Локомотив (Пловдив) Александър Тасев в обръщение, оповестено чрез официалния сайт на лигата.

Ако има държава в този момент, ако има държавно ръководство до тук , то показва, че е безсилно и безпомощно. Обречени сме непрекъснато да мислим как да оцеляваме и да не ставаме жертви. В този тежък момент за мен, като Президент на Професионалната футболна лига, искам поне един убиец да бъде заловен, независимо дали е на футболен, застрахователен или корпоративен президент. Всички сме хора и заслужаваме да живеем спокойно и достойно в нашата Родина.


Уважаеми държавни ръководители, недопустимо е четирима футболни президенти и не само те, да си отидат по този начин. Крайно време е държавата да си свърши работата и да открие виновниците за тези деяния. За това аз призовавам първенството при тази престъпност да бъде прекратено до намиране на инициаторите и извършителите на това покушение.


Изказвайки своите съболезнования на семейството на Александър Тасев, аз оставам верен на себе си и ще продължавам да търся истината - истината за жертвите през последните 17 години на демокрация, истината, която ние не научихме от нито едно държавно ръководство.

Валентин Михов
Президент ПФЛ



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).