Марица се разпада със скандал

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:19 / 18.05.2007
1508
Скандали тресат Марица, заради тях отборът е пред разпадане. Финансови причини, обвинение в продажба на мачове взривиха съблекалнята. Защитникът Георги Иванов едва бе озаптен да не се сбие със съотборници. 27-годишният играч бил набеден, че е играл симулативно срещу родния си Спартак (Пд). Мачът завърши със загуба 2:3 на Марица. Съмненията на футболистите били подкрепени и от част от ръководството. Заради това Георги Иванов решил да си стегне багажа месец преди да му изтече договорът с клуба.

Според сигурни източници през следващия шампионат Марица ще бъде съставена от юноши. Договорът на Йордан Христов изтича и той няма да преподпише. Говори се, че при създалата се ситуация треньорът Николай Киров - Белия също ще напусне. От известно време в Марица драстично са намалени заплатите. Звездите Георги Христов и Николай Манчев ще продължат да играят в Марица, ако не бъдат продадени. Информацията е на вестник "7 дни спорт".



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).