Христолов и Гърков готвят чистка в Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:57 / 21.05.2007
1311
Президентът на Ботев - Димитър Христолов и старши-треньорът на отбора Светослав Гърков ще обсъдят утре ситуацията в клуба.

Двамата ще се срещнат вечерта. Те ще разискват кои играчи ще бъдат освободени, както и новите попълнения за следващото първенство.

"Загубата ни от Вихрен /Сандански/ е много неприятна и с нея сложихме кръст на един иначе добър сезон на отбора. Все пак това поражение дойде точно навреме, за да покаже какъв е потенциалът на нашия отбор и че трябва да привлечем няколко класни попълнения", заяви Светослав Гърков. Той бе категоричен, че не може по-младите футболисти да чакат ветераните Лилчо Арсов и Костадин Видолов да решават всеки мач.

"За какво играчите ни получават заплати и премии, ако трябва да чакат само на Костадин Видолов и Лилчо Арсов", попита риторично наставникът на "канарчетата".

Клубните шефове са решили първо да уведомят играчите, които ще бъдат освободени и след това да обявят имената им в медиите. Нападателят Анастас Петров и вратарят Стефан Стойчев са сред най-спряганите за освобождаване. Не е сигурно и оставането на Атанас Чепилов, който бе взет под наем от Динамо (Киев) и на Тодор Тимонов. Информацията е на БТА.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).