Красимир Димитров обявен за кавалер на честната игра

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:27 / 21.05.2007
1030
Нападателят на Левски Христо Йовов бе обявен за Футболист на футболистите за сезон 2006/2007 в България. „Бижутера" спечели анкетата, организирана от асоциацията на професионалните футболисти. Това е единствената класация, в която играчите от А и Б група дават вота си за своите колеги. Играчът на Локомотив София Цветан Генков зае второто място, а трети остана друг футболист на „сините" - Станислав Ангелов.

Призът Най-добър треньор бе връчен на наставника на шампионите Станимир Стоилов.

Валери Домовчийски от Левски бе избран за най-добър млад играч. А за негови подгласници са обявени Николай Димитров (Левски) и Ивелин Попов (Литекс).

Най-добрият футболист в източната Б група е Любомир Любенов (Нафтекс) с подгласници Любомир Божинов (Нафтекс) и Шенер Ремзи (Черноморец).

В западната Б група отличието за най-добър играч спечели Борислав Дичев (Видима Раковски), а зад него останаха Костадин Пилитов (Вихър) и Веселин Стойков (Пирин Бл).

Специални награди:

Най-добър вратар - Георги Петков

Най-добър защитник - Валентин Илиев (ЦСКА)

Най-добър халф - Небойша Йеленкович (Литекс)

Най-добър нападател - Тодор Колев (Славия)

Приз за мъжество и характер - Ивайло Димитров (Етър). Футболистът получи и парична помощ в размер на 1000 лева от асоциацията на професионалните футболисти

Приз за цялостен принос към футбола - Даниел Боримиров (Левски)

Приз за кавалер на честната игра - Красимир Димитров (Локомотив Пловдив)

Информацията е на Gong.bg



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).