Атанас Узунов: Бъдещето на Локо ще бъде, каквото е било досега

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:26 / 22.05.2007
3099
Бъдещето на Локомотив ще бъде, каквото е било до момента. Това заяви техническият директор на "черно-белите" Атанас Узунов след срещата с фенклуба на "смърфовете". Срещата бе продиктувана от извънредната ситуация, създадена от убийството на клубния президент Александър Тасев в началото на тази седмица. В дискусията се включиха представители на фенклуба, които зададоха доста въпроси на представители на ръководството на "черно-белите", свързани с бъдещето на клуба. На срещата не присъстваха двамата акционери - съпругата на убития Александър Тасев - Таня и Емил Наков.

Атанас Узунов допълни, че издръжката на тима ще бъде поета от Таня Тасева. Бившият ни топрефер потвърди, че "черно-белите" имат отлични спонсори, които ще продължат договорите с клуба.

"Имаме две много силни фирми като спонсори на клуба "Глобул" и "Алианц", както и част от подлеза на Централна гара. Тези приходи ще внесат нужното спокойствие в клуба", каза Узунов.

Той допълни, че имал уверение от вдовицата на Александър Тасев, че ръковoдството ще остане в същият вид, в който е било до момента заедно и с треньорския щаб. Остават предвидените лагери в Банско и в Италия.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).