Локомотив срещу Марица в бараж при юноши-старша

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:03 / 23.05.2007
2073
Отборите на ФК "Марица-1921" и "Локомотив-1936" Пд ще излъчат третия представител от пловдивската зона, а първите два промоционирани отбора са тези на Ботев-1912 и Спартак С-94, съответно с треньори Петър Пенчев и Минчо Минчев. Мачът с каршакалии ще е днес (сряда) от 18.00 ч. в село Калояново, намиращо се на 20-ина километра северно от Пловдив, по пътя за Карлово.

Тазгодишното издание за Републиканско първенство при Юношите Старша възраст включва два отбора от най-голямата селекция - тази родена през 1988 година. Бившите възпитаници на Гочо Василев и настоящи на Стойчо Драмов обаче се класираха на 5-то място в своето първенство и още рано-рано стана ясно, че нямат шанс да достигнат републиканското. Регламентът обаче определя третия тим за Пловдив да бъде определен чрез бараж, в който участие взимат третия в първенството на набор 1988 и първият от година по-малкия 1989 година. Именно тук, отборът на Локомотив Пд е отсрамен от играчите на Джеки Стамболиев, които приключиха първенството си сред връстниците на първо място. Така утрешния бараж ще срещне именно третият от Юноши Старша А - Марица и първият от Юноши Старша Б - Локо Пд. Нашето пловдивско Локо обаче е с всички шансове да вземе победата, тъй като селекцията на Марица от 1988 г. е официално разпусната и утре в село Калояново, черно-белите ще срещнат набора на каршакалии, роден през 1989 г. - т.е. своите връстници.

В селекцията на Джеки Стамболиев се открояват имената на Тодор Тодоров, Петър Атанасов и Стайко Стойчев, последните двама от които направиха официалния си дебют с мъжкия отбор в "А" група тази пролет. Налице са и всички предпоставки на Стойчев и Атанасов да се разчита и занапред в представителния тим.

Локомотив Пд има друг шанс да пробие на българската сцена, чрез селекцията на Асен Чотров, родена през 1990 година. Отново утре, но от 16:30 ч. в Димитровград "черно-белите" юноши ще излязат в бараж срещу Хасково.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 25
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).