ВАИ Холдинг се завръща в Локомотив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:27 / 23.05.2007
4506
Бившата дясна ръка на убития бос на "ВАИ Холдинг" Георги Илиев - Николай Цветин, е спряган за бъдещия президент на пловдивския Локомотив, съобщи "Дон Балон".

В момента той е член на Изпълкома на БФС. Цветин е бил готов да изкупи контролния пакет акции на клуба, които след смъртта на Александър Тасев са собственост на съпругата му Таня.

Справка в съдебните регистри показва, че 96 процента от ПФК Локомотив Пловдив са собственост на фирмата "Локомотив Пд" ООД град Кюстендил, където процентното разпределение на акциите е следното - 51% за Александър Тасев и 49 % за Емил Огнянов Наков.

Според информация на "Дон Балон" до месец Николай Цветин ще се опита да изкупи акциите на клуба и да поеме ръководството на отбора. Освен по юридически път това щяло да стане и на общо събрание, като със сигурност досегашните членове на УС Кузман Маринков и Станимир Велев - Яшката щели да напуснат управата на Локомотив Пловдив.

Новото ръководство не смята да разпродава отбора, каквито слухове вървят в града под тепетата, но това не значи, че при изгодни оферти играчите ще бъдат насила задържани в тима. Така например цената на искания от ЦСКА и италианския Тревизо халф Христо Златински е около 1 милион евро.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).