Спартак Варна ще заложи на резерви срещу Локо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:38 / 25.05.2007
1385
"Ще дам възможност при гостуването на Локомотив Пловдив да се изявят футболисти, които играха по-малко в първенството", съобщи наставникът на Спартак Варна Георги Иванов - Геша.

Той добави, че в отбора му няма контузени играчи. Срещу Локомотив Пловдив заради наказание няма да играят Кунчо Кунчев, Младен Стоев и Венцислав Маринов.

"Ще дам почивка и на някои от основните водачи и за Пловдив няма да пътуват Велимир Иванович, Будимир Джукич и Дарин Тодоров, каза още Иванов.

Той допълни, че настроението в отбора е добро и Спартак Варна отива в Пловдив да играе добър футбол. Играчите са разкрепостени и са доказали, че отборът върви в правилната посока.

Иванов обясни, че след мача ще има окончателно становище кои футболисти ще бъдат освободени.

"Играчите, които ще се появят срещу Локомотив Пловдив ще покажат, на кого и доколко можем да разчитаме за новото първенство", обясни Иванов.

Той допълни, че отборът вече мисли за селекция за новия сезон.

"Ще търсим играчи с определени качества за определени постове", обясни треньорът.

Според него е възможно Спартак да привлече и играчи, непознати на футболния пазар. Отборът ще следи и футболисти от европейското първенство за аматьори, което ще се проведе у нас, и не е изключено играчи от него да бъдат привлечени в Спартак. Информацията е на "Нетинфо".


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).