Маринов остава в Локо след среща с вдовицата на Тасев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:42 / 28.05.2007
2633
"Обнадежден съм за бъдещето на отбора след срещата си с госпожа Таня Раденкова-Тасева", съобщи старши треньорът на Локомотив /Пловдив/ Иван Маринов. Той поясни, че е получил уверение от нея, че ще бъде продължена политиката на покойния президент на "черно-белите" Александър Тасев. Иван Маринов е бил уведомен, че финансирането на Локомотив (Пловдив) ще бъде продължено както и досега, няма да има масова разпродажба на футболисти. Старши треньорът на "черно-белите" се срещна днес с Таня Раденкова-Тасева, вдовицата на покойния президент Александър Тасев, която след смъртта на своя съпруг е основен акционер в Локомотив /Пловдив/. "При това положение на този етап оставам треньор на отбора", поясни Иван Маринов.

В четвъртък той събира футболистите си на клубния стадион на лека тренировка. В нея няма да участват чужденците които си заминаха за своите страни. Това са бразилецът Даксон да Силва, македонците Зоран Балдовалиев, Илами Халими и Зоран Златковски и сърбинът Драголюб Костич. Информацията е на БТА.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).