ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (17) | Вчера (25)
Диана Малинова готви млада двойка на "Марица" за Балканиада по бийч волей
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:08 / 15.08.2011Коментари (0)709
©
Националната шампионка на България по плажен волейбол Диана Малинова подготвя от няколко дни младата двойка на "Марица" Ани Христова & Дани Найденова, която се готви усилено за участие в Българското първенство по бийч волей за девойки до 20-годишна възраст в Кърджали.

В новата си роля на треньор Дида се представя много добре и предава безценния си опит и класа на двете млади маричаки почти всеки ден на пясъчния корт до Спортното училище "Васил Левски" на спортен комплекс "Пловдив".

Малинова бяга между тренировките на "Марица" от залата до пясъка и отделя доста време да тренира младата пловдивска двойка. Ани и Дани попиват като добри ученички всички детайли, които ги учи по-опитната им съотборничка. След двудневна почивка през уикенда утре следобед Малинова отново ще дава уроци на Ани и Дани.

"Има много какво да се научи от Диана, тя е страхотен учител и състезалека от висока класа. Онзи ден направо ни разказа играта, толкова ни изтощи, но научихме много неща тези дни от нея. Ще тренираме с Диана още няколко дни", обясни Ани.

Миналата седмица Христова & Найденова завършиха на второ място в националния турнир в Пловдив в тази възрастова група и така добиха право да се борят за двете национални квоти за шампионата на Балканския полуостров. Квотите ще се разпределят на специален квалификационен турнир на трите най-добри наши двойки, който ще определи двата тандема, които ще представляват България на Балканиадата.

Според запознати обаче има голяма вероятност Балканската волейболна асоциация да разреши в последния момент на България като домакин да участва и с трета двойка. В този случай Ани и Дани със сигурност ще влязат в основната схема, без да играят вътрешен квалификационен турнир.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Изумителен обрат! Григор Димитров продължава напред, след изоставане с 0:2
ПФК Ботев: Пиротехниката е абсолютно забранена! Който си позволи своеволия, ще бъде подведен под наказателна отговорност
Хебър привлече бивш играч на Ботев
Много голове и малко победи за Любо Пенев срещу Ботев
Национал с призив към феновете на Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: