Христо Стоичков: В лицето на Иван Тотев и ГЕРБ виждам новото креативно и смислено управление на Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (57)
07:33 / 18.10.2011
6383
Легендата на българския футбол Христо Стоичков в специално писмо до Plovdiv24.bg изрази подкрепата си за ГЕРБ и кандидата за кмет на Пловдив инж. Иван Тотев. В писмото се казва:

"УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,
УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ,


За съжаление Пловдив вследствие на тройното управление изостана от градове като Варна и Бургас. Досегашният кмет Славчо Атанасов е типичен представител на тройната коалиция - символ на безхаберие, нахалство и уронване престижа на Република България.

Много обещания за изкуствени терени, спортни площадки и какво ли още не. Но в действителност едно голямо нищо. Футболните отбори на Пловдив се мъчат, както никога в прехода. "Марица" Пловдив, откъдето съм тръгнал, я няма на картата.

Стадион "Спартак", който носи името на символа на пловдивския футбол Тодор Диев - лека му пръст, е една гробница. Какво да кажа за спортното училище, какво да кажа за разбитите улици?

Може да се говори още много за това, че нищо добро не се е случило в Пловдив по време на това управление. По-важното е хората да са разбрали, че от тях зависи промяната и да дадат шанс на града ми чрез ново креативно и смислено управление, което аз виждам в лицето на Иван Тотев и ГЕРБ.

И ако всеки човек, независимо от партийната си принадлежност, бъде честен пред себе си, както аз, нещата в България и по-точно в Пловдив, ще се оправят точно сега.

Искрено се надявам това да се случи в Пловдив - промяна в положителна посока с нови лица.

Благодаря, приятен ден и успех на Иван Тотев.


Христо Стоичков"



Виж коментарите (57)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 20
Днес: 5


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).