Наков: Феновете да искат прошка от Назифоглу

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:12 / 19.07.2007
2359
Феновете на Локомотив трябва да се извинят на Левент Назифоглу за отношението си към него, призова едноличният собственик на клуба Емил Наков.

"Надявам се сделката да не е пропаднала. Иначе губя аз като финансови резултат, г-жа Тасева - също. Запалянковците и най-вече онези, които настройват публиката, трябва да знаят, че всичко е за доброто на клуба. Да подадат ръка и да заровят томахавките. Същите тези, които пишеха и викаха: "Наков, вън!", изгониха доказан специалист като Иван Маринов. Натискат и Наско Узунов да си подаде оставката", добави Наков.

Според него все още има вариант да се стигне до продажбата на Локомотив на Левент Назифоглу.

"Юристите продължават да работят по предварителния договор. Да, знам, че е обиден, но не исках да излиза от мен. Говорих вчера с него и той ми каза, че ако феновете го приемат, ще размисли. Иначе на мен да не разчитат. Оттук нататък ще издържам само семейството си", завърши кюстендилецът. Информацията е на вестник "Стандарт".



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).