Фенклубът се разцепи, събират подписи в подкрепа на Назифоглу

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:42 / 19.07.2007
4708
Трима души от ръкововството на фенклуба на Локомотив (Пловдив) подадоха оставки, един от тях е и председателят му адвокат Диан Колев. Това стана след като публиката на чернобелите вчера се разцепи на две относно кандидатурата на Левент Назифоглу и неговото решение да оттегли офертата си за закупуването на клуба. Колев бе подкрепен от Венелин Кринков и Владимир Владимиров.

Днес на главната улица на Пловдив започна събирането на подписи с искане за връщането на Назифоглу. Подписката започна още вчера на "Лаута" по време на първата тренировка на отбора, след като подготовката му бе поета от Стефан Генов. Още вчера на стадиона за турския бизнесмен се подписаха близо 300 от присъстващите там около 500 фенове на отбора.

Все още няма яснота по-какъв начин и кога ще се решава съдбата на клуба на привържениците и евентуални заместници на напусналите. Информацията е на БТА.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).