ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев постигна ценна победа над Добруджа пред погледа на Радуканов
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:22 / 28.10.2011Коментари (77)18589
Ботев постигна много важна победа с 1:0 над Добруджа в двубой от 10-ия кръг на Източната "Б" група пред погледа на новият си треньор Милен Радуканов, който изгледа мача на "канарчетата" заедно със своя помощник-треньор в престоя си на "Българска армия" Светослав Петров

Като цяло "жълто черните" проспаха първото полувреме на мача. Първото опасно положение пред една от двете врати бе пред тази на гостите от Добрич, когато Александър Александров намери непокрит в наказателното поле Тодор Неделев, който от воле отправи много силен удар, но стража на Добруджа, Николай Радомиров успя да парира шута на младата звезда на пловдивчани. В края на полувремето Атанас Курдов също имаше много добра възможност за гол. Нападателят получи пас зад отбраната на Добруджа от Александров, но Наско се опита технично да прехвърли вратаря Радомиров, но прехвърли и вратата.

След подновяването на играта, Ботев тръгна в по предни позиции с цел търсене на гол и спечелване на мача. В 65-ата минута "канарчетата" успяха да поведат. Александър Александров изведи зад отбраната Димитър Байрев, който напредна и с мощен шут разстреля Радомиров. Само 5 минути след гола на Митко, брат му Владимир Байрев също бе близо до отбелязването на гол. Един от най-добрите на терена Александър Александров намери в наказателното поле Владо, който засече с глава коженото кълбо, но ударът му с глава не намери рамката на вратата.

В следващият 11-и кръг, който е на 06.11.11 (неделя) Ботев гостува на Спартак Варна.
Още по темата: общо новини по темата: 4
28.10.2011
25.10.2011
25.10.2011
24.10.2011






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-5
 
 
тва е щот Добруджа са грозни xa xa xa съжалявам ако съм ги обидил!
+5
 
 
Това е инерцията.....от "ерата Хубчев" ! Сега ще видиш какво значи треньор, какво значи тактика и какво игра! Не гледайте назад, а напред.
-3
 
 
2 мача без П.Хубчев - 2 измъчени победи. Едната срещу последния отбор от Западната Б група, а другата срещу непретензиозен отбор от нашата! Някой вижда ли разлика, или просто е заслепен от други субективни фактори?!
+2
 
 
Заслужена победа над Добруджа.Само незнам закво първото полувреме играхме слабо.Второто вдигнахме темпото на играта но неможахме да отбележим повече от 1 гол.За мен мача трябваше да е 2-0 или 3-0 за нас но и 1 гол ни дава 3 точки.Доволен съм.Незнам за кво в кой поред мач на Колежа при най-малкото единоборство и ли някав лек фал протиковния играч лежи на трена апа някой път са превиват и симулитар кат няква кифла.Напред Канари. САМО БОТЕВ Пловдив !!!
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+14
 
 
айде другия кръг с етър ще играем за вас. то е ясно вече че няма да се натискаме за А група, но поне вие да влезете ;) успех
+8
 
 
Пожелавам ни да се паднем за купата , ще бъде уникална атмосфера определено ще бием "суфийското" дерби поне с 10000. 20000 ще има в Пловдив обеден съм хората са зажадняли за дерби !!!
+24
 
 
дербито е едно.и се играе В Пловдив,многоуважаеми столичаниь...
+5
 
 
Грозна победа , без добра игра . Уважение пред Коцето, ама какво промени от схемата и състава на Хубчев?Единствено изваждането на Атанасов от състава.При полужение ,че бе ясно как ще играят ,,Добруджа,, с 10 души в защита , защо пак играхме с 5 защитника , защото за мен Рахов си е защитник ,който играе пред другите 4 защитника.При това полужение ,как да игрем добре и резултатно?
-20
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Антоан Конте капитан за "канарчетата", съставите на Арда и Ботев
Ботев прати шеф на Славия - Левски, гледа двама чужденци от "белите"
Арда е безгрешен домакин, Ботев мачка като гост! Сблъсък с много въпросителни в Кърджали
Диабате и Кинтунту не помогнаха, дубълът на Ботев с нова загуба
Третият отбор на Ботев със загуба от Саяна
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: