Бранко предложи Ненад Лукич на участника в Шампионската лига

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (10)
15:57 / 04.11.2011
2982
Мениджърът на Локомотив (Пловдив) Бранко Милованович е предложил сънародника си Ненад Лукич на участника в Шампионската лига Оцелул (Галац).

Профилът и видео на халфа, който до момента дори не може да се пребори за титулярно място при "черно-белите", трябва да бъде разгледан от треньора на Оцелул Доринел Мунтяну.

Самият Мунтяну няма представа за качествата на Лукич, потвърдиха източници от Румъния. В Оцелул обаче договори имат общо петима футболисти от бивша Югославия- трима сърби, един словенец и един босненец. Роденият през 1992-а година играч дойде през миналата зима в Локомотив, след като изкара проби по време на лагера в Марбея.

Тогавашният старши треньор на тима Неделчо Матушев беше доста скептичен за качествата му, но въпреки това Локомотив (Пловдив) привлече играча. От тогава до момента той има 10 мача с "черно-бялата" фланелка, но пък за сметка на това постоянно се появяват информации, че полузащитникът е желан от сериозни клубове в Англия и Испания. От въпросните 10 мача той има едва един пълен, а в повечето влиза като смяна в последните десетина минути.

Източник: "БТА"



Виж коментарите (10)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).