ЦСКА пак драпа за пловдивски кадри

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:01 / 01.08.2007
1986
Спортно-техническият щаб на ЦСКА до този момент удря на камък в опитите си да привлече набелязаните четирима крайни защитници.

Стойчо Младенов иска поне един от Антон Личков (Беласица), Ангел Йошев (Локо Пд), Данчо Минев и Данаил Божков (Ботев) да подсилят "червените". Човек от ръководството на "канарчетата" заяви, че никой от "Армията" не е влизал в контакт с тях: "Тези футболисти струват пари. Ако ги искат, да излязат с конкретна оферта и тогава може да преговаряме."

Другият вариант за селекцията на ЦСКА е юношата на "червените" Ангел Йошев.

От Локо (Пд) обаче са категорични, че в никакъв случай няма да се разделят с бранителя. Йошев отиде на "Лаута" миналото лято, след като сателитът на "армейците" Конелиано се разпадна. Ръководството на "смърфовете" плати за него 54 хиляди лева, но сега новите шефове искат доста повече за защитника.

"Като познаваме ЦСКА, едва ли ще дадат пари, още повече, когато става въпрос за евентуална резерва. Няма да го продадем, защото Йошев ще бъде трети вариант след Роберт Петров и Вуядинович за лявата зона на защитата. При нас стана футболист", заявиха от Локо (Пд). От "Армията" обаче продължават да се надяват все пак един от трансферите да стане факт до края на седмицата. Информацията е на "Топспорт".

 



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 27
Днес: 21


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).