Наско Узунов: Някой си направи лоша кампания с един концерт на “Лаута”

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:05 / 01.08.2007
2208
Някой си направи много лоша предизборна кампания като определи концертът на Слави Трифонов и Ку-ку бенд на 16 август да бъде на "Лаута". - Това заяви пред Дарик генералният секретар на "Локомотив Пловдив" Атанас Узунов, след като днес кметът Иван Чомаков потвърди, че шоуто ще бъде на стадиона на черно-белите.


Според Чомаков причината управата да промени първоначалното решение концертът да е на стадион "Ботев" са огромните размери на сцената, която няма как да влезе на комплекса край Бирената. Според ръководството на "Локомотив" обаче кметският екип всъщност прави услуга на канарчетата, които остро реагираха срещу опасността терена да бъде изпотъпкан 2 дни преди мача им с "Видима".


Кой ще носи отговорност, ако концертът е на "Лаута" и отново се срути някоя от трибуните, попита Атанас Узунов.


Бъдещият собственик на "Локомотив" Левент Назифоглу също е категорично против концертът да е на Лаута, защото 2 дни няма да са достатъчни теренът да бъде оправен за домакинството срещу "Славия", каза Галя Топалова, съпруга на съдружника на Назифоглу Зеки Байрям. Тя съобщи, че тази вечер Назифоглу и Атанас Узунов ще обсъждат какви мерки да предприемат, за да предотвратят евентуална служебна загуба заради лошо състояние на тревното покритие след концерта на Слави и компания. Информацията е на Дарик радио.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).