Бой в Локо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:17 / 01.08.2007
4664
Първият ден след края на ерата Емил Наков в Локо (Пд) започна с... бой, пише в. "Меридиан мач". Нервите на Гюрсел Вели и бразилецът Даксон Да Силва не издържаха и на сутрешното занимание те си размениха по няколко ритника.

Съотборниците им бързо ги усмириха и до по-сериозни инциденти не се стигна. „Черно-белите" продължават тренировките си в Банско под ръководството на Стефан Генов, но най-вероятно от днес тимът отново ще бъде поет от Иван Маринов.

Спряганият за нов президент на тима Галя Топалова се бе свързала със специалиста, който си почиваше край Рилски манастир и го покани на среща, на която да обсъдят възможността той отново да води тима. „Пътувам към Банско.

Все още не сме се разбрали, но ми се обадиха и аз приех да се срещна с новите собственици", призна пред „Меридиан Мач" Маринов. Той напусна тима преди две седмици заради неяснотите около това ще има ли сделка или не.

Конкретният повод бе изявлението на Левент Назифоглу, че заради реакциите на феновете и неуредиците с документацията се е отказал от намерението си да купува Локомотив.

Освен Галя Топалова снощи при играчите се очакваше да пристигне и Левент Назифоглу. Той вече има право да преговаря с хората, които иска да включи в щаба си, макар че официално контрактът с Емил Наков и Таня Тасева ще подписан идния понеделник.

 



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).