Назифоглу: Харесвам Локомотив, искам да помогна

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:33 / 02.08.2007
1788
Турският бизнесмен Левент Назифоглу е новият собственик на Локомотив. Той ще получи акциите на отбора след дълги и тягостни преговори, Бившият вратар на Галатасарай отговори на въпросите на "7 дни спорт".

- Г-н Назифоглу, защо решихте да вземете Локомотив?

- Идвал съм и преди в България, тук ми харесва. С Локомотив имам връзки от доста години, с ветераните на клуба се познаваме, срещали сме се не един и два пъти. Харесвам този отбор. Преди време ми се обади приятел, от него разбрах, че Локомотив има трудности. Реших, че мога да помогна, да направя нещо добро за отбора и дойдох в Пловдив.

- Кой беше този приятел?

- Това в момента няма значение. Важното е, че контактът бе направен. Започнаха преговори, мина време и вече всичко е договорено. За мен това е знак от съдбата, защото футболът е моята любов.

- Какви са плановете ви?

- Локомотив е голям отбор и винаги ще го има. Лошото е, че нямаме много време за трансфери, тъй като до старта на първенството остава малко. Все пак ще дойдат някои играчи. Като начало искам добро представяне. Не искам да давам много обещания.

- Кой ще е новият треньор?

- Иван Маринов.

- Притеснявате ли се от нови проблеми с феновете?

- Не вярвам да има такива. Вече говорих с представители на привържениците, те ме увериха, че проблеми няма да има. Хората са за мен. Вярно, има малка част, които протестират. Но така е навсякъде, винаги има хора да не са съгласни с нещо.

 



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).