Автомобилни пилоти мерят сили на картинг

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:46 / 02.08.2007
1016
Водещи български рали пилоти участници, в 36-тото издание на рали „Хеброс" ще премерят сили и в картинг състезание на писта „Лаута" в Пловдивя, научи Plovdiv24.com.

Стартът на надпреварата е предвиден за събота 4 август от 19 часа. По дългогодишна традиция спаринг партньори на пилотите ще бъдат журналистите, отразяващи ралито.
На писта „Лаута" състезанието се организира за четвърта поредна година. Участниците ще преминат през квалификационен етап, в който на база най-бърза обиколка, ще бъдат разпределени в полуфинални серии. Най-добрите 10 времена ще се състезават във финалната надпревара, която ще бъде само в обратна посока на пистата.Организаторите обещават още изненади, като една от тях ще бъде, че вместо с шампанско тримата призьори ще се пръскат с бира BECK`S. Победителят ще получи и голямата награда - уикенд за двама в четиризвездния хотел „Белмонт" в курорта Пампорово.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 27
Днес: 21


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).