Камбуров все по-близо до Локомотив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:12 / 02.08.2007
2731
"Приключих вече с досегашния си клуб от ОАЕ "Ал Ахли" (Дубай) и вече съм свободен агент. В момента си почивам в Пловдив, а повече яснота около бъдещето ми ще има до 2-3 дни", заяви вчера пред Пловдивски Труд голмайстор №1 в родната "А" група за 2004 и 2005 година Мартин Камбуров.

В началото на миналата седмица Мартин Камбуров би път до Дубай за старта на лятната подготовка на "Ал Ахли", но на място разбрал, че не влиза в плановете на новия старши-треньор Юсуф Ал Завави, който довел за негов заместник френския голаджия Грегори Дюфрене. На бившия ни национал му казали, че отборът се нуждае от нова кръв и обновяване и му издали документ, че го пускат да си търси нов клуб без финансов иск. "От новата управа на ФК "Локомотив" ПД наистина говориха с мен, но засега няма нищо конкретно. Имам оферти още от няши и турски клубове", призна Камбуров.

Левент Назифоглу пък призна, че очаква отговорът на "Machine gun" днес. Въпреки предстоящия старт на шампионата и закъснялата селекция, се очаква в близките дни към черно-белите да се присъединят поне двама нови играча.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).