ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Нова управа в Локо на 30-ти август
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:15 / 02.08.2007Коментари (0)1919
На 30 август ще встъпи вдлъжност новия управленчески екип на новия собственик на Локомотив Пд Левент Назифоглу. За тази дата е насрочено общото събрание на клуба, като според единствената точка ще се утвърждават новите ръководители, на които ще се разчита за вбъдеще. Извън списъка ще попаднат имената на досегашните шефове - вицепрезидентът Кузман Маринков и членът на борда на директорите Станимир Велев-Яшката. Единствен поста си ще запази генералния секретар Атанас Узунов. В управата се очаква да влезе съпругата на Зеки Байрям, Галя Топалова, но чието име дори да бъдат вписани солиден процент от акциите на клуба и така нищо чудно именно тя да е човекът с най-голям дял в Локомотив.

Ден след като се уговориха за условията по прехвърлянето на основния пакет акции, Левент Назуфоглу поде клубните дела. Успоредно с извършващата се ревизия, новия бос на Лаута започна уговорки с Едуард Ераносян за привличането му на треньорския пост. Най-успелият черно-бял наставник обаче остана недоволен от предложените му условия, така че на кормилото на представителния тим ще се завърна Иван Маринов, който работи близо месец без договор, с нагласата за скорошна смяна на собствеността, която да докара със себе си и сигурност в съблекалнята. В момента, в който Назифоглу даде назадна заради изненадващи задължения към бившия футболист Владимир Джордани и масовото недоволство на феновете, Масларя се оттегли от мъжкия тим. Временния му заместник Стефан Генов, който води три контроли през последните 2 седмици, ще запази мястото си на помощник-треньор.

Официалното финализиране на сделката, свеждаща се до подписване, ще се осъществи през идната седмица, като пречката това да се случи преди 3 дни бе липсата на документ от дъщерята от първия брак на покойния Александър Тасев, която след кончината му се яви наследник, заедно с Таня Тасева Раденкова и сина й от Тасев. На документи Емил Огнанов Наков е изряден и твърдо зад позицията, че е далеч от делата на Локомотив и няма намерение да се занимава с футбол повече. Този понеделник кюстенилецът, против който са болшинството фенове на черно-белите, връчи пълномощно, с което предава поста си на изпълнителен директор на турските купувачи и те започнаха да действат оперативно във футболния клуб.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Борисов: Аз ли да казвам нещо за Крушарски? Питайте човека от фенклуба на Ботев за него
Треньори и служители в Локо: Заставаме зад Крушарски, подаваме молби за напускане!
Все още не е отсъждана дузпа в мачовете на Ботев и Локо през сезона
УЕФА увеличи двойно сумата за клубовете от Първа лига, има и друга важна промяна
Легенда, лидер и капитан с "черно-бяло" сърце! Честит рожден ден на Димитър Илиев!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: