Узунов: Стоян Колев е наш, чакаме го на тренировка

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:20 / 02.08.2007
3211
"Очаквам вратарят Стоян Колев да се яви на тренировката ни утре", заяви генералният секретар на Локомотив /Пловдив/ Атанас Узунов, съобщи БТА.

Той бе категоричен, че националът е собственост на "черно-белия" клуб и ще трябва отново да се присъедини към него, след като се провали преминаването му в Тревизо /Италия/.

Стоян Колев бе продаден на италианския клуб в края на миналото първенство. Шефовете на Тревизо обаче се отказаха от него заради проблеми със сърцето, което наложи да му бъде направена малка операция. Самият вратар не бе открит за коментар.

"Ако собственикът на Левски /София/ Тодор Батков иска да привлече Стоян Колев в отбора си, ще трябва да плати исканата от нас цена", каза още Атанас Узунов.

Той добави, че предстои среща между новият собственик на Локомотив /Пловдив/ Левент Назифоглу и Мартин Камбуров и след нея ще стане ясно дали футболистът ще се завърне отново в отбора. В момента нападателят е свободен агент, след като прекрати договора си с Ал Ахли /Дубай/ .

След като днес преди обяд направиха възстановителна тренировка в комплекс "Пирин" в Банско, където бяха на лагер "черно-белите" футболисти потеглиха за Пловдив. Последната контрола на локомотивци е в събота /4 август / от 10.30 часа на клубния стадион в парк "Лаута" в Пловдив.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).