Камбуров се върна в Локомотив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:52 / 03.08.2007
3945
С трансферен удар започна селекцията на Левент Назифоглу, за която така ли и иначе няма много време, тъй като шампионата започва след 10 дни. След година и половина в ОАЕ, любимецът на черно-бялата агитка, която обича да го определя като "Machine gun", Мартин Камбуров ще се завърне в своя дом на Лаута, след като днес договори всичко около личните си условия и му остава само утре да премине медицинските прегледи, за да се официализира завръщането му.

Тези дни се очаква конкуренцията на вратарския пост също да бъде засилена, тъй като на прицел за закупуване е стражът Стоян Ставрев. Въпреки преговорите с бившия вратар на Литекс и Берое, казусът Стоян Колев не е решен според генералният секретар на Локомотив Атанас Узунов. "Ако собственикът на Левски /София/ Тодор Батков иска да привлече Стоян Колев в отбора си, ще трябва да плати исканата от нас цена", каза още Наско. Той бе лаконичен, че чака Стоян Колев да се яви на тренировката в Пловдив утре, тъй като днес Иван Маринов и възпитаниците му се връщат от Банско от втория подготвителен лагер и ще се подготвят за старта на шампионата в града под тепетата.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).