ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо представи отбора с победа над Свиленград
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:17 / 04.08.2007Коментари (0)2872
Локо направи официално представяне на отбора пред 1 000 зрители с победа над Свиленград с 3:1. Домакините се стараха, но си личеше, че се е провалила в известна степен подготовката им, заради неуредиците в отбора. Определено "черно-белите" са далеч от най-доброто си функционално състояние.

Срещата започна оспорвано и предимно с игра в средата на терена. Двата отбора трудно стигаха до стрелкови позиции, като малкото възможности за "черно-белите" бяха пропилени от Зоран Златковски. Все пак голмайсторът на Локо в контролите показа реализаторския си нюх и успя да се разпише в 45-та минута след перфектен пас на Даксон.

През второто полувреме, въпреки направените множество смени от Иван Маринов, "смърфовете" стояха по-добре на терена и организираха множество атаки в основата на които бе Даксон. Бразилецът си взаимодействаше много добре през второто полувреме с влезлите на смяна Горанов и Халими и определено може да се каже, че бе най-добрия на терена.

Противно на развоя на ситуациите гостите от Свиленград достигнаха до изравняване в единствената си стойностна атака. След пробив от дясно и центриране, новото попълнение на вратарския пост Стоян Ставрев увисна и гостите реализираха гол с глава. Трябва да се отбележи, че бившият вратар на Литекс и Берое престоя пълни 90 минути на терена, въпреки, че "смърфовете" разполагат с още 4-ма вратари.

След гола домакините се хвърлиха още по-настървено към вратата на своите гости и ситуациите се заредиха една след друга, а с тях и пропуските. Най-деен в пропиляването на чисти положения бе юношата Митко Илиев, който след множество контузии и дълъг престой извън терените е далече от най-доброто си функционално състояние.

В 63-та минута Даксон създаде един от най-красивите моменти в срещата, след като от около 35 метра, от пряк свободен удар разтресе сглобката зад безпомощния вратар на гостите.

След това се заредиха купища опасности пред вратата на Свиленград, но Митко Илиев и Радослав Анев пропиляха голови подавания на Даксон.

Така се стигна до 85-та минута, когато Румен Горанов с топовен изстрел от около 35 метра препарира вратаря на гостите, забивайки топката в средата на вратата, под гредата.

В 90-та минута Халими се пребори за една топка в наказателното поле и бе подкосен. Съдията свирна дузпа и потърпевшият хладнокръвно направи резултата 3:1.

Въпреки и сътресения през лятото и почти провалените подготовка и селекция, отборът на Локомотив е успял да запази ядрото си от млади играчи, както и вездесъщите Красимир Димитров и Данаил Бачков, които бяха сред най-активните на терена и навъртяха по-голям километраж от младите си колеги.

Състав на Локомотив: Ставрев, Бачков, Йошев, Милиев, Радев, Даксон, Вели, Дани Кики, Кр. Димитров, Златковски, Въндев (Горанов, Анев, Халими, Самокишев, Сечков, Димитър Илиев, Стайко Стойчев, Неделчев)







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Борисов: Аз ли да казвам нещо за Крушарски? Питайте човека от фенклуба на Ботев за него
Треньори и служители в Локо: Заставаме зад Крушарски, подаваме молби за напускане!
Все още не е отсъждана дузпа в мачовете на Ботев и Локо през сезона
УЕФА увеличи двойно сумата за клубовете от Първа лига, има и друга важна промяна
Легенда, лидер и капитан с "черно-бяло" сърце! Честит рожден ден на Димитър Илиев!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: