Локо си връща Георги Илиев и Моралес

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:45 / 05.08.2007
4091
Бартерна сделка между ЦСКА и Локо (Пд) е на път да реши проблемите в селекциите и на двата клуба. От "Лаута" искат да вземат Даниел Моралеш, който е извън сметките на Стойчо Младенов. В замяна пловдивчани са готови да дадат вратаря Стоян Колев. "Армейците" обаче настояват да прилапат и левия бек Ангел Йошев. Тежката контузия на Роберт Петров, която ще го извади от игра за 6 месеца, принуди ЦСКА на всяка цена да привлече бранител отляво. За да пуснат Йошев, от Локо (Пд) със сигурност ще пожелаят още един "армеец". Треньорът Иван Маринов - Маслара избира между Кирил Котев и Георги Илиев. Двамата играха за пловдивчани, когато отборът стана шампион на България, сега са резерви в ЦСКА.

Вариантът с бартера потвърди новият собственик на Локо Левент Назифоглу. "В плановете ни за селекция влизат още двама отлични футболисти. Ние джентълментски водим преговори с клубовете им", каза още той. Турският бизнесмен призна, че проблемите в Локо са по-малко от очакванията му. Информацията е на вестник "Стандарт".



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).