Ганайците на Бабоне и португалец започнаха с Локо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
21:51 / 06.08.2007
2968
Четири нови лица се включиха в днешната следобедна тренировка на Локомотив, която бе пожалена от бушуващите напоследък порои. Те бяха и причината Иван Маринов да предпочете помощния терен на Лаута пред главния такъв. Триото ганайски футболисти, които тренираха при кръвния враг Ботев днес проведоха първото си занимание като футболисти на проби в Локо. Въпреки, че удариха на камък в тима на жълто-черните, Хактам, Рики и Майкъл, чийто имена са разгласени из медиите, Масларя следва принципа си да не прогонва никой без сам да се увери в качествата му. Повече надежди на Лаута възлагат на 21-годишния нападател Руй Мигел Али Мартиньо (на снимката), който последно е ритал в тима на Абрантеш. Негови близки също присъстваха на днешното занимание на помощния терен. Според запознати, младия португалец се е радвал на интерес от известни европейски клубове, но причината да предпочете първо Пловдив са приятелските връзки с новия собственик Левент Назифоглу. Въпреки, че тренира по индивидуална програма, Мартин Камбуров се занимава днес заедно с основната група. Шансовете на голмайстора да участва в първите 3-4 кръга са миниманлни, тъй като е назад в подготовката си.
Утре, черно-белите тренират сутринта, като тогава броя на чернокожите футболисти ще се удвои, тъй като към групата ще се присъедини ново трио футболисти на проби - от Нигерия.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).