Локо взима двама от ЦСКА

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:47 / 08.08.2007
2648
Двама от играчите на ЦСКА - Иван Иванов и Александър Бранеков по всяка вероятност ще играят в Локомотив Пловдив през започващия сезон.

Двамата са били поискани от спортно-техническия щаб на „смърфовете", а от своя страна треньорите и ръководството на ЦСКА са дали принципното си съгласие.

На този етап обаче, евентуалното им преотстъпване не означава част от бартерна сделка, при която в Борисовата градина да се озоват вратарят Стоян Колев и желаният от Стойчо Младенов краен бранител Ангел Йошев.

След решението на Изпълкома на БФС да не допусне дублиращите отбори на ЦСКА, Левски и Литекс в Западната Б група, то от щаба на „армейците" са преценили, че наличието на много играчи в разширения състав няма да даде възможност на част от играчите да имат много игрови минути.

При пристигането на поредния нов футболист в тима Фелипе Машадо, ситуацията стана още по-трудна за някои от „червените". Информацията е на Gong.bg.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).