Отводниха стадион "Христо Ботев"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
18:40 / 08.08.2007
2279
Стадион "Христо Ботев" в Пловдив, на който Ботев тренира и играе мачовете си, е отводнен напълно. Това съобщи директорът на спортното съоръжение Стойчо Димитров, цитиран от БТА.

Той добави, че стадионът вече е напълно годен за тренировки и игра. Стадионът бе наводнен във вторник вечерта в резултат на проливния дъжд в Пловдив и запушената канализация.

За един ден и половина работниците успяха да се справят с проблема. Заради наводнението "канарчетата" продължават да тренират на игрището в село Скутаре.

Утре на него ще се проведе концерт на певците от "Пайнер". Сцената вече е разпъната на пистата, като теренът ще се запази. От треньорското ръководство на Ботев изразиха недоволството си от такива прояви, които пречат на подготовката.

Няма сериозно контузени играчи в Ботев и всички се готвят на пълни обороти за предстоящото гостуване на Спартак във Варна от първия кръг на "А" група в събота.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).