Наков: Две дребни душици източваха Локомотив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:35 / 09.08.2007
3672
Емил Наков направи сензационно разкритие, че в Локо Пд е имало измама с кредитирането на клуба. Пред db той посочи точните хора, които са гледали личните си интереси за сметка на Локомотив. Наков даде специално интервю, в което не скри какви са били измамите, които са довели до тежкото положение пловдивкия отбор.

- Г-н Наков, какво е финансовото състояние на Локомотив Пловдив?

- Сделката вече е договорена, но все още не е факт. Вярвам, че до дни всичко около продажбата на клуба ще е официализирано.

- Таня Тасева ще получи ли пари от сделката?

- Да, тя ще вземе пари, въпреки че много неща излязоха не такива, каквито трябваше да бъдат. А именно фирмите на Тасев само са кредитирали клуба, а не са извършвали рекламна дейност, тоест парите трябва да се връщат. Преди 1 година бе обещано, че те ще рекламират, а това не се случи.

-Александър Тасев ли обвинявате за измамите в клуба?

- В никакъв случй не мога да обвинявам един човек, който е под земята. Сигурен съм, че не той е бил виновен. Въпреки че сега всички се оправдават с него, че той така бил наредил. Аз съм сигурен, че не е било така. Две дребни душици източваха и се облагодетелстваха от клуба.

- Кого визирате?

- Единият се нарича Яшката. Половината от парите от договора с Глобул, който бе за 100 000 лева, влизаха в таксиметровата му фирма. Другият е Кузман Маринков, който направи трансфера на Алекс във Фиорентина и парите изчезнаха безследно. Аз обаче не желая да коментира две дребни душици, каквито са те двамата. Въпреки това се познаваме с Таня Тасева, от един град сме, имаме си морални ангажименти и тя ще вземе пари.

- В цялата история къде стоите вие?

- Аз бях подведен и ощетен. Сега се налага да си понеса последствията. Вярвам обаче, че г-н Левент Назифоглу няма да допуска продажници в клуба. Винаги бих му помогнал или дал съвет, ако разбира се той поиска това от мен.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).