Иванов и Бранеков се разбраха с Локо , Колев почти договорен за ЦСКА

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:57 / 10.08.2007
1505
Юношите на ЦСКА Иван Иванов и Александър Бранеков се разбраха с Локомотив (Пловдив) и ще играят там като преотстъпени през новия сезон, пише "Топ спорт". Вероятно още днес те ще тренират на "Лаута". В същото време и трансферът на Стоян Колев в ЦСКА се очаква да бъде финализиран днес. След като двамата юноши вече са договорени за "смърфовете" преминаването на вратаря ще стане доста по-лесно.

 Колев вчера цял ден чакаше обаждане от София с повече яснота около това къде ще играе през новия сезон. Според слуховете на 95% всичко е готово и може още днес той да поеме в посока "Борисовата градина".

 Междувременно от щаба на "армейците"заявиха, че идването на Колев не означава задължителна продажба на Ковачевич. Сърбинът има железен договор и неустойката, която трябва да получи при евентуално разтрогване е доста сериозна. Ръководството на "червените" ще има днес среща и с Даниел Моралес. Бразилецът със сигурност си тръгва от "Българска армия", като най-вероятно и той ще отиде в Локо (Пд).



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).