ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (8) | Вчера (11)
"Марица" и турският "Нилюфер Беледийеси" излизат с титулярките си в контролата днес
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:56 / 19.11.2011Коментари (1)608
Волейболистките на представителните женски волейболни отбори на турския "Нилюфер Беледийеси" (Бурса) и на "Марица" ще излязат с титулярните си състави в официалния контролен мач между двата тима днес.

Старши треньорът на маричанки Иван Петков иска да тества моментната спортна форма и функицонално състояние на титулярките си, преди тежките двубои от европейските клубни турнири и срещите от волейпървенството на страната.

Проверката срещу туркините днес на практика ще бъде генерална репетиция на пловдивчанки преди двата им мача срещу полския гранд "Импел Гвардия" (Вроцлав), във втория по сила евротурнир - за "Чалъндж къп", популярен още като Купата на претендентите.

Разпределителката на "Марица" Анелия Минчева се излекува от тежкия грип, който я мъчеше близо десетина дни. Заради вирусната инфекция Ани бе извън строя седмица.
Двете националки на маричанки от женския държавен тим на България - разпределителката Цветелина Николова и либеро Ивелина Монова, които също бяха контузени, се възстановиха от травмите си.

Цвети имаше болки в кръста, породени от стара травма от възпалени нервни окончания. Ива пък бе получила неприятно мускулно разтежение в бедрото, което също не й позволяваше да тренира пълноценно.

В състава на туркините от Бурса днес като титулярен разпределител ще видим бившата националка Евелина Арсова, която по мъж вече е известна като Цветанова, както и една натурализирана американка.

Днешната приятелска среща между "Марица" и "Нилюфер Беледийеси" ще проведе в кокетната нова спортна зала на Европейския колеж по икономика и управление, която се намира в близкото до Пловдив село Оризари.
Проверката е насрочена за днес, с начален час 15,30 ч.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: