Димитър Христолов: Георги Какалов няма да играе футбол две години

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:53 / 10.08.2007
1605
"Георги Какалов няма да играе футбол две години - до края на договора си с Ботев, ако не се върне в отбора и не даде обяснение за отсъствието си", заяви пред БТА президентът на клуба Димитър Христолов.

Изявлението си той даде след като скандалният нападател не се яви и на днешната тренировка на "канарчетата", която бе последна преди заминаването им за Варна за мача със Спартак Варна от първия кръг на "А" група.

Димитър Христолов се завръща утре от чужбина, където е на почивка.

"Като си дойда в България много бързо ще намеря Георги Какалов и ще си поговорим сериозно двамата. Категоричен съм, че до сега не съм получавал оферта за него нито от Левски София, нито от друг клуб. Нека, който проявава интерес, да излезе с офицално предложение", каза Димитър Христолов. Той добави, че след като футболистът е собственост на Ботев, клубното ръководство е в правото си да определи такава цена за него, каквато прецени за добра.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).