Какалов ще се върне в Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
08:13 / 13.08.2007
2789
Нападателят на Ботев Георги Какалов вероятно ще бъде амнистиран и върнат от президента Димитър Христолов.

В четвъртък миналата седмица талантът на "жълто-черните" изненадващо напусна лагера на тима без да уведоми ръководството. По-късно се разбра, че Какалов е започнал тренировки във втородивизионния Сливен при бившия си наставник в Литекс Драголюб Симонович.

От Ботев реагираха на информацията като ужилени, а президентът Христолов се закани, че ще сложи точка на кариерата на провинилия се състезател. Босът и Какалов обаче се договорили днес да се срещнат и да изгладят досегашните си пререкания. Към Какалов освен от Сливен сериозен интерес има и от Левски, споделиха източници от пловдивския клуб.

Същевременно Димитър Христолов заяви, че за ремито на "канарчетата" във Варна срещу Спартак наградата ще е по 300 лева. Старши треньорът Светослав Гърков бе от хората, които най-много съжаляваха за пропусната възможност Ботев да се поздрави с дългоочакваната победа на чужд терен.

Специалистът не скри оптимизма си за добрата форма на футболистите и конкуренцията почти на всеки пост, което му давало основание да смята, че тимът му може да постигне по-добър резултат в крайното класиране от миналогодишното десето място. Информацията е на "Топспорт".



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).