Данаил Бачков: Не аз предадох Локомотив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:57 / 13.08.2007
2958
В специално изказване за LPortala.net, вече бившия бек на Локомотив (Пловдив) Данаил Бачков изказа разочарованието си, относно това по какъв начин е била разпространена информацията за неговото напускане на пресконференцията на Иван Маринов последния четвъртък.

"Не съм решавал просто да си събера багажа и да напусна Локомотив. Аз съм последния човек, който ще предаде този клуб по такъв начин. И не аз съм този, който се оттегли и остави отбора десет дни в неяснота, за да се завърне отново.", аргументира се Бачков, явно визирайки старши-треньорът Иван Маринов-Масларя. "През целия ужасен период на лишения и неяснота имах достатъчно примамливи оферти, но бях твърдо решен да остана докрай, въпреки че дълго време бях свободен агент и сега се оттеглям като такъв. Запазих честта си, тъй като и преди години съм бил в любимия си отбор в месеци на финансови кризи и немотия. След като нещата се стабилизираха, г-н Маринов се завърна и изравни заплатите на млади и стари. Не бях съгласен с това и обсъдих позицията си на четири очи с него. Имах разговори и с г-н Левент Назифоглу. С всеки един от тях бях открит и искрен, това може да потвърди и Стефан Генов, който също е присъствал на някои от разговорите. При така създалата се ситуация влязох в съблекалнята и обявих на всички момчета решението си да потърся късмета си другаде. Всички ме разбраха и ми пожелаха успех. Всички те са наясно сега с нещата. Все пак не съм млад футболист - на 30 години съм, но въпреки това се радвам, че бях докрай с Локомотив в тези тежки месеци. Знам също и че няма човек, който да ми попречи да се завърна отново в Локомотив. Сигурен съм, че някой ден ще си дойда отново на Лаута." приключи в позицията си любимецът на публиката.

Бранителят минава в момента пробен период в гръцкия "Пансерайкос" и дори е направил добри в впечатления от участието си в контрола срещу ПАОК (Солун), спечелена от кандидата за подписа му отбор с 2:0. Много е възможно в следващите дни да се стигне до подписване на договор между Бачков и гръцкия клуб.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).