Локо с нови собственици от днес

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:44 / 14.08.2007
3419
Новите собственици на "Локомотив" (Пд) Заки Байрам и Левент Назифоглу ще подпишат днес с изп. директор Емил Наков договора по продажбата на клуба. Вчера тримата се срещнаха в Пловдив, като адвокатите на турските бизнесмени получиха последните документи, нужни им за договора. Даде им ги вдовицата на убития президент Александър Тасев.

Документите ще бъдат подписани днес в София, а официалното придобиване на собствеността от Байрам и Назифоглу ще бъде финализирано на 30 август. Тогава в Пловдив ще се състои общо събрание на акционерите.
В същото време "Локо" (Пд) подписа с бившия защитник на ЦСКА, "Черно море" и "Нафтекс" Даниел Моралес. Бразилецът сключи договор за 1+1 години с тима, в който игра през сезон 2004/05 г. Пропада обаче друг трансфер между "армейците" и пловдивчани - на вратаря Стоян Колев, който ще остане на "Лаута" поне още един сезон. Причината е, че ЦСКА разполага с 4-ма вратари и не може да освободи сърбина Оливер Ковачевич, чиято неустойка е доста голяма.

Треньорът на отбора Иван Маринов съобщи, че в сряда или най-късно в четвъртък ще вземе решение дали да предложи договор на ганаеца Бертран Хактам, който от миналата седмица е на проби при "черно-белите". Очаква се днес, също за тестове, да пристигнат двама защитници от първа дивизия на първенството на Сърбия. Маринов лично е наблюдавал изявите им и според него те имат сериозен потенциал. Информацията е на вестник "Сега".



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).