Радуканов: Отиваме единствено само за трите точки в Любимец

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (12)
14:36 / 25.11.2011
4007
"Има умора у футболистите след мача за Купата, но се надявам футболистите да се съсредоточат в най-важния за нас мач срещу Любимец", коментира на днешната пресконференция на Ботев треньорът на "канарчетата" Милен Радуканов, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Отиваме единствено само за трите точки в Любимец. За мача утре от групата ще отпаднат Стефан Киков и Ирфан Юсеинов, които все още не са напълно възстановени. Вчера за пръв път от началото на седмицата Атанас Курдов тренира наравно с останалите. Наско има леки оплаквания в коляното, но след днешната тренировка ще видим как е и ако всичко е наред ще попадне в групата", каза още БГ Моуриньо.

Той също така каза, че приоритет за Ботев е утрешния мач срещу Любимец, а не този с Черноморец за Купата. 

Наставникът също така сподели, че вчера се е срещнал със собственикът Цветан Василев, който му е заявил, че е доволен от работата му в клуба. Банкерът също така е споделил пред Радуканов, че остава плътно зад него.

 



Виж коментарите (12)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).